Recenzije

Tvrtka je specijalizirana za najam autobusa i minibusa te mislim da su među boljima u svome poslu. Definitivno cu ih opet kontaktirati kada budem organizirao prijevoz.
Lp,
Nikola

Nikola

Odlična tvrtka za najam kombija s vozačem koji su jako ljubazni! Preporuke!

Ana

Čist i uredan autobus novije generacije, bez kašnjenja, usluga je A+++. Preporučujem svakako.

Antonio

Poštovani,

Želio bih Vam se još jednom zahvaliti na svemu. Bilo nam je izuzetno zadovoljstvo i ovu godinu poslovati s Vama. Sve pohvale idu i vozaču koji je bio iznimno profesionalan i ljubazan i svi kolege su iznimni zadovoljni uslugom. Definitivno ćemo Vas predložiti dalje te se radujemo nekoj budućoj suradnji.

Lijepi pozdrav,

Božidar Radoš

Ernst & Young d.o.o.

Božidar

Poštovani,

želim samo napomenuti da nisam još nigdje srela ovako finog, kulturnog i strpljivog prijevoznika. Ako se ukaže prilika angažirati ćemo Vas i oko terenske nastave na fakultetu.

Srdačan pozdrav,

prof. Zrinka Nikolić Jakuš

 

Zrinka

Poštovani ,

hvala za tako lijepo putovanje u Hrvatsku. Ne mogu zaboraviti reći veliko hvala na dragom vozaču Mili. Ja sam bio u Hrvatskoj mnogo puta, ali nikad nisam bio u središnjem dijelu Hrvatske i stvarno mi se sviđa način na koji mi je pokazalo razliku između središnjeg i kopnenoga dijela.  

Lijepi Pozdrav

Radka Nemasova

ETOURS TRAVEL s.r.o.

Etours Travel

Poštovani,

samo bih vam želio zahvaliti za lijepu uslugu koju ste nam osigurali. Posebna pohvala vozaču, koji je bio krajnje profesionalan i vrlo prijateljski nastrojen.

Obratit ću vam se ponovno ako će biti potrebe.

S poštovanjem,

Maroje Mihovilović

Maroje

Definitivno ćemo ponovno koristiti ovu tvrtku. Minibus je sinoć bio odličan, odlična usluga. Nadam se da se opet vidimo!

Antonio

Reference