Najam autobusa

Najam autobusa je među najpovoljnijim i najudobnijim načinima putovanja, kako u tuzemstvu pa tako i u inozemstvu. Ukoliko planirate putovanje za više od 19 putnika, onda je za Vas najam autobusa najbolji izbor. Višegodišnje iskustvo naših vozača osigurat će Vam u potpunosti bezbrižno i sigurno putovanje. 

Iznajmljivanje autobusa pogodno je za poslovna putovanja, transfere od zagrebačke zračne luke do hotela, prijevoz sportaša, višednevne ture, školske izlete, posjete kazalištima te kulturnim i prirodnim znamenitostima, cjelodnevne izlete na, ekskurzije za školarce, izlete za umirovljenike, prijevoz radnika, teambuilding i još puno toga. Svi naši autobusi posjeduju međunarodne licence i licence za prijevoz djece, tako da sve što trebate napraviti je odabrati lokaciju gdje putujete, javiti nam se te ćemo Vam u najkraćem roku poslati ponudu. Uz prethodnu najavu možete razgledati naš vozni park u Zagrebu i uživo.

Cijena najma autobusa

Sve naše usluge su tailor-made tj. prilagođavaju se željama naših klijenata pružajući najbolji mogući omjer cijene i kvalitete. Prijevoz putnika autobusom obavljamo isključivo kvalitetnim vozilima novijih generacija koja jamče smanjen utjecaj ispušnih plinova na okoliš te nude udobniju i sigurniju vožnju.

Cijena prijevoza autobusom ovisi o vrsti vozila, broju putnika, udaljenosti, broju dana na putovanju (u slučaju ekskurzija) i drugim sličnim faktorima.

 

Upiti i rezervacije Kliknite ovdje za sve upite i rezervacije
Kontaktni podatci prikupljeni preko ovog obrasca neće biti javno objavljeni niti će se koristiti za bilo što drugo, osim za slanje odgovora na Vaš upit!
Pravila o zaštiti privatnosti pregledajte ovdje.

Naš vozni park 

Budući da cijena iznajmljivanja autobusa ovisi i o vrsti vozila koju iznajmljujete, preporučujemo da pogledate naš vozni park. Od autobusa u ponudi imamo Setru S 415 HD s 45+1 softline sjedala (A/C, TV, mikrofon za vodiča, stol za kartanje, DVD player s USB priključkom, navigacija, WC, kuhinja, hladnjak, zatamnjena stakla; Setru 415 GT-HD s 49+1 softline sjedala, istih karakteristika.

Također, za manje grupe ljudi do 19 putnika nudimo najam minibusa i kombi vozila. Između ostalog, u našoj ponudi možete pronaći i prijevoz iz zračne luke te VIP prijevoz.

Osim vlastitih vozila, posredujemo i pri iznajmljivanju vozila naših kooperanata, ali ne odstupamo od kvalitete i vrhunske usluge koja je očekivana u našem radu. 

 

Sigurnost 

U prijevozu putnika, najvažnija stvar je sigurnost svih putnika u našim autobusima i minibusevima. Svi naši vozači prošli su sve potrebne obuke te iza sebe imaju višegodišnje iskustvo koje će Vama i Vašim suputnicima osigurati jedno izuzetno udobno i sigurno putovanje. U svim vozilima putnici su osigurani od posljedica nesretnih slučajeva, a naši vozači posjeduju licence za prijevoz putnika i prijevoz djece autobusom.

Galop prijevoz 

Mi smo tvrtka Galop prijevoz i od 2004. nudimo usluge prijevoza putnika autobusima, minibusevima i kombijima. U našoj ponudi nalaze se i VIP prijevozi te prijevozi iz zračne luke. Naše dugogodišnje iskustvo jamči Vam najudobnije i najbezbrižnije putovanje, a sigurnost Vam garantiraju iskustvo i najvažnije licence naših vozača i partnera. Nalazimo se u Svetoj Nedelji, širem području Zagreba, a za sve informacije, pitanje i suradnju, stojimo Vam na raspolaganju na info@galop-prijevoz.hr.

 

Kontaktirajte nas

Reference